Inspirerad

2009-08-31 00:17:28
kategori: Allmänt   [0] kommentera
Jag blev ganska inspirerad av alla fina tårtor och cupcakes tidigare idag, så jag köpte med mig halva butiken hem och nu är det jag som skall bli proffs, vi får väl se hur det blir med det : )












Tyvärr blev de lite ihopsjukna och inte alls så runda och fina som jag ville, men nästa gång..nästa gång : ) Jag ska bli grym på detta.


Baka Baka Kaka...

2009-08-31 00:01:25
kategori: Allmänt   [1] kommentera
Idag har jag och älsklingen varit på tårtmässa här i kungälv, en mässa som tårtdecor hade anordnat!
Det var riktigt trevligt och det fanns grymt snygga tårtor.

Här har ni några : )


Inga riktiga blommor alltså, tårt-blommor.



Gick inte att vända bild-jäveln, min favorit iaf.


















Visst var dom häftiga, har fler bilder ifall någon vill se.. bara att hotja.


Mirakel Spektakel!

2009-08-27 13:26:32
kategori: Allmänt   [0] kommentera
: ) Hej fina läsare!

Idag är jag aptrött och har en otrolig huvudvärk =( Som tur är, är det sista dagen @ work idag.. Imorgon är jag ledig, dessa stängningar har varit riktigt plågsamma och har verkligen sugit musten ur mig så det ska bli riktigt skönt att få vara ledig lite. Jag gick inte upp ur sängen förän närmare tolv idag och ändå har jag hunnit göra en del. Har lagat cevapcici med ris och nudelwook och en godsallad! Det blir lunch låda till jobbet idag.

Dop-present är snart fixad, igår damp det ner en inbjudan i brevlådan till lilla Matildas dop. ( Som Nilas kom inspringandes med =/ haha, kul kille ) Så det blir två dop i september för två små fina flickor : ) Ska bli kul.

Ne, nu måste jag rusa! Hinner nog med en fika hos pappa innan jobbet.

Tja! : )
 

Shöpp Shöpp!

2009-08-26 14:16:51
kategori: Allmänt   [1] kommentera









Tja!

2009-08-26 14:07:54
kategori: Allmänt   [0] kommentera

Tja lilla gruppen bloggläsare!
Kul att det har blivit så många som har hittat hit, statistiken växer .. Kan ni inte berätta vilka ni är, hade varit kul o veta : )

Jag har verkligen haft r*ven full de senaste dagarna, jag jobbar tio timmar per dag och försöker hinna med ett liv här hemma med, fixar och donar! Det har blivit en del shopping på senaste med.. Det hinner jag alltid med ; )

Jag jobbar idag och imorgon och sen är jag ledig fre,lör och söndag! Ska bli sjukt skönt.. I'm worth it.

Jag köpte den omtalade heidi klum t-shirten från Shestore.se , Den var grymt mycket finare än vad jag trodde och satt som smäck! Men blev lite besviken, för att jag är en riktig rea-shoppare och gillar att fynda, vilket jag trodde att jag gjorde på shestore.. Jag hittade t-shirten för 99 kr och dessutom var det fraktfritt men nu när jag skulle hämta ut den gick det på 200 :- don't get it. Inte för att det är mycket pengar mer.. Men jag köpte ju den för att den var så billig så får man betala det dubbla ändå =/ Skumt.

Kolla här (<--- Länk. Nu är den iof slut i lager, men det var den inte när jag beställde.





Morning Morning!

2009-08-24 10:22:47
kategori: Allmänt   [0] kommentera
Godmorgon folket! : ) Idag är det måndag och det känns aningen deprimerande när man har varit ledig såhär.. Idag har jag en del måsten som jag måste hinna med innan jobbet! Sen blir det till att jobba stängning i tre dagar.

Ifall jag inte hinner uppdatera mer idag, ha en bra start på veckan nu!


Lårhöga stövlar!

2009-08-23 21:43:00
kategori: Allmänt   [0] kommentera



Jag vill ha dessa, eller ett par liknande.. Det står mellan ett par som jag har kikat på. Men visst var dessa fina?


Weekäänd!

2009-08-23 21:39:13
kategori: Allmänt   [0] kommentera





















Par i hjärter är början på kåk!

2009-08-23 20:44:29
kategori: Allmänt   [0] kommentera
Fantastiska helg! : ) Jag har varit ledig hela helgen, fattar ni.. efter att ha jobbat som en tok har jag äntligen varit ledig, helgen har varit helt fantastisk och jag har tillbringat mestadels av den med min man..

Vi kan börja med Fredagen som var så en så sjukt lång dag, jag jobbade från 06.30 och kom inte hem förän närmare 17, då var jag aptrött men satte på mig partyfajset och begav mig till svägerskan/grannen som redan var i  fullpartaj.Vin flaskan var öppnad och det strömmade in drinkar med jordgubbar i, I like ^^ jag blev ganska rund om fötterna och bangade utgången, jag gick hem.. Skämde ut mig en smula och stupade i säng innan midnatt . Ja, jag skyller på att jag hade ätit dåligt och hade slitit som ett djur på jobbet och var ganska trött. Den funkar va?

På Lördagen var jag inte det minsta bakis ( kanske pga tidig hemgång) snarare tvärtom, jag var pigg som en fjärt och storstädade hela lägenheten, det blev tacos med man och efter det blev det en promenad i fina fontin, en tur ut till havet och påvägen hem åkte vi förbi affären, där det inhandlades chips och lördagsgodis : ) Jag kan inte komma ihåg sist jag köpte Lördagsgodis till mig själv, det måste ha varit ca tio år sedan iaf.. Sjukt dyrt var det nu iaf.

Och även idag hade jag en toppen dag, vaknade utav att Nilas stod och plingade på dörren i säkert 5 minuter = 50 plingningar, jag trodde att han skulle ge upp och låg kvar i sängen.. men ne, killen har tålamod så det var bara att gå upp, frukost på det och tog jag brorspojkarna ut på en cykeltur, det blev en tur till fästningen där vi fikade och käkade glass.. Vi chillade i solen en stund och förberedde oss för en lång tur tillbaka hem. När jag kom hem blev det ostsås med bacon, paprika, championer och färskpasta.. Jag gjorde det nästan lika bra som V. Han är grym på att laga den rätten. Efter maten blev det en tripp till far, där blev det glass och kaffe! : )

Nu har jag spelat kort med Nilas på uteplatsen och jag vann utan att fuska ^^

Film kanske?

+5 kilo.... javet!

Edit: Läste igenom inlägget, jag äter ju sjukt mkt.

Lill-Lördag!

2009-08-20 22:45:15
kategori: Allmänt   [0] kommentera
Igår var det Lill-Lördag i all ära. Det kändes idag ^^


Spratt!

2009-08-20 22:18:12
kategori: Allmänt   [0] kommentera

Mitt huvud spelar ett spratt med min kropp ibland, jag tänker alldeles för mycket och är på tok för känslig. Jag har dagar då livet känns som det skulle kunna vara en saga.. Jag blir överlycklig för små ting, små händelser.. Och vissa dagar vill jag inte gå utanför dörren, inte prata med någon och tappar orken i både sinne och kropp. Vädret påverkar mig väldigt mycket, är det fint väder så är jag på det första humöret och uppskattar livet som bara den.. 

När jag är med mina brorsbarn och då jag endast fokuserar på dem, och inte mig själv.. Då mår jag bra. De är små oskyldiga små ting som ger en många skratt och sprider positiv energi omkring sig. På jobbet kopplar jag bort livet utanför, ibland känns det skönt att åka till jobbet och bara stänga av hjärnan på switch off knappen. Det är dom få tillfällen jag inte tänker ihjäl mig. Andra timmar så kan man känna sig som schitzofren som går runt och bollar idéer och diskussioner med sig själv i huvudet. Ja.




Historien biter mig i arslet och hjärnan går på högvarv just nu..




Mansledigt!

2009-08-20 20:50:14
kategori: Allmänt   [0] kommentera
Jupp Jupp! För skönt måste jag säga, inte ett dugg rastlös.. Inte ett dugg i behov av sällskap, bara nöjd nöjd! Man kan tro att jag går på medicin : )












Glad tjej!

2009-08-20 20:37:07
kategori: Allmänt   [0] kommentera








Shitfritt!

2009-08-20 18:33:32
kategori: Allmänt   [0] kommentera

Nu är jag hemma, efter en lååååååång dag på jobbet.. herrejesus vad trött jag var imorse! : ) Igår blev det en underbar-spontan-dricka-vin kväll hos mig med Liina och Linda, jag gillar spontana happenings , det är nästan då det alltid det blir som bäst. Jag hade inget att bjuda på, men vi hade en herrans massa vin .. Vi hade ju varandra och vinet så det blev en toppen kväll  ändå ! Jag är väldigt sugen på vin idag med må jag säga..

Jag är törstig på allt idag kanske jag ska tillägga! : )

Vad gör ni?


Ni har rätt!

2009-08-19 14:01:02
kategori: Allmänt   [0] kommentera

Höstjackorna har nog inte kommit till butikerna ännu, iaf inte de snygga! Så jag få ha lite is i magen och vänta ett tag till.

Jag har märkt att så fort solen tittar fram så vill jag ut, därför blir bloggen tyvärr lidande en del. Men idag har vi hunnit städa litegranna, packat upp sakerna jag handlade på Ikea igår och nu har vi världens finaste Leah här på besök, vi är barnvakt.. Hon är nu 2 ½ månad plutten och hon har charmat oss i minst en timma med sitt prat och skratt. Och jag säger som Alex Schulman, fuck gaser! Hon skrattar.. Det har vi bevis på. Vlatko köpte ju en ny kamera, canon EOS 1000D som tar grymt bra bilder, vi har fått grymma bilder på Prinsessans Leenden som jag ska ladda upp sedan.

Om en stund blir det grillning sen får vi se vart dagen tar oss.

Om ni undrar så har jag upptäckt att trådlöst internet funkar ju ute med, så nu sitter jag i min solstol och skriver, nice va!


Höstjacka!

2009-08-17 12:18:22
kategori: Allmänt   [3] kommentera
Jag är på jakt efter en ny höstjacka, letar som en tok.. Ge mig tips : )

Imorgon blire en tur till stan för att kolla, blir galen av internetshopping.. Nog inte min grej, Jag gillar att tralla i affärer ju!

1 år!

2009-08-17 12:14:26
kategori: Allmänt   [0] kommentera

I förrgår fyllde Vlatko's brorsdotter Prinsessan Izabella 1 år! Det bjöds på en underbart god smörgåstårta och en prinsesstårta såklart : )




Grattis lilltjejen! ; )


Karlsson!

2009-08-17 12:03:05
kategori: Allmänt   [0] kommentera
.. Godmorgon/Godmiddag! : ) Idag fick jag mig en ordentlig sovmorgon, Nilas sov här och han sov som en stock fram till halv 11, vi vaknade tom innan honom.. ovanligt!

Nu sitter vi och smälter frukosten och kollar på karlsson på taket, idag ska jag jobba kvällen.. Ska försöka komma iväg en stund från jobbet dock, idag är det möte om ombildning till bostadsrätt : ) Ska bli spännande.

Vad gör ni denna måndag?..


Efter solen..

2009-08-16 22:39:27
kategori: Allmänt   [4] kommentera

Tjaa!

Jag är fanimej inte mkt annat än riktigt riktigt trött på denna vecka som jag har haft, helt dödstrött.. Har jobbat sju dagar nu, har gått upp 05.45 varje dag och inte kommit hem förän 17 plus lite till.. jag känner mig som en zombie. Jag jobbar imorgon med.. Sen är jag allt ledig i två dagar : ) Och nästa helg är jag ledig, det ni! Ja men nu ska ni inte behöva höra mitt tjat om hur trött jag är mer.

Jag är less med,fan.. jag har blivit livrädd igen, för kärleken.. detta gnager mig, jag har tänkt på detta hela veckan, min hormonbalans är väl inte riktig som den ska och jag sitter och bölar åt olika blogginlägg jag läser, men det finns de som är riktigt duktiga på att skriva, och ibland känner man igen sig så in i norden..  Man kan lixom, känna smärtan som beskrivs.  Eller så har bara verkligenheten hunnit ikapp mig och jag kommer nu på, två år senare hur sjukt dåligt jag mådde. För två år sedan rubbade verkligen en människa min personlighet, mitt liv, mitt hem, min ekonomi, ja allt! Jag har kommit ikapp med det mesta och lyckligt kär, har det helt ok med pengar, och bor i  ett helt underbart radhus, ett jobb och är ett par brorsbarn rikare, underbara vänner, en fästman som älskar mig. Ja u name it, livet har inte varit bättre.. Jag klagar inte, det är inte det. Men jag kommer bara på hur fruktansvärt ont det gjorde, att inte bara förlora kärleken utan att förlora hela sitt liv i samma veva, det var inte den bästa timingen direkt.  Detta slår mig ibland, då får jag rysningar.. Och när jag läser om en person som går igenom typ samma sak just nu, då kan jag inte sluta läsa.. men samtidigt mår jag rumpa av att läsa.  

Jag vet att folk sa till mig att , efter regn kommer solen osv och jag ville bara ge dem en smäll på käften.. : )
Men det ligger faktiskt lite sanning i det hela.. När man ligger på botten och alltär skit så kan det ju nästan inte bli värre.. Bara bättre, och kanske till och med bättre än bäst.


Håll i hatten!

2009-08-12 21:08:00
kategori: Allmänt   [1] kommentera
Hej!

Det blev ingen fontin idag, annat som kom ivägen som gjorde mig totalt osugen, men det blev annan träning ; )
Lite stek blev det ändå : ) Fan fan fan vad less jag blir, min absolut favorit bloggare och kompis-genom-kompis slutade blogga idag pga diverse ting som ett tråkigt slut på en fin saga.. Och helt plötsligt tappar jag hoppet om den perfekta kärleken, dom hade ju den och nu är den gone.. : ( man kan se det på dom, jag som trodde på dem. Fuck, vad ska jag nu tro på?

Jen, blogga igen när du börjat andas på riktigt!


Ja, detta har jag gått och tänkt på en del idag.. patetiskt ja vet.

Mi amor!

2009-08-12 10:19:22
kategori: Allmänt   [0] kommentera

Hurtigt, fontin som gäller sen ska jag steka mig en stund : )


Ha en bra dag, vi hörs när vi hörs ! ^^


Bövelen!

2009-08-11 22:50:17
kategori: Allmänt   [0] kommentera
Tjaaaa!

Hur är det med er? : )

Mitt liv flyter på lagom bra, ska bara försöka mig slå till rätta i vardagsrutinerna igen nu när semestern är slut. Jag mår verkligen kanon av att jobba har jag märkt, man behöver jobba.. man behöver det sociala, komma hemifrån och bara tjäna lite snabba cash ; ) nä, men jag gillar att jobba har jag märkt dessa två dagar, jag som trodde jag skulle ha jobb-ångest upp över öronen i måndags! Icke sa nicke.

Imorgon är jag dock ledig, och dagen i ära ska jag ägna för mig själv, bara miig miig miig : )

 

Frukoooost!

Madönna!

2009-08-09 22:12:26
kategori: Allmänt   [2] kommentera
Ja, donnan med D, Queen of pop spelar nu på ullevi : ) ni som är där, njut för mig med.

Jag njuter för fullt av tillvaron med min man hemma i soffan, chips, dipp och film : )

Lite rött med ; )


Imorgon börjar arbetslivet igen, so long my friends : )

Maggen!

2009-08-09 18:55:17
kategori: Allmänt   [0] kommentera

Jag hade rätt, som jag skrev senast för tolv dagar sedan i detta inlägg <--(länk.

Smärtan har bara blivit värre under den sista veckan, fast nu inte bara på vänstersidan utan hela magen, jag har fått andra känningar som trötthet, inga indianer i vassen på ca 2 månader snart.. jag fick andra symptom som kan tyda på ngt annat, så blidde orolig och fick tid hos mödravårdcentralen för att göra diverse tester, och hon skickade mig vidare till krokslätt där dom tar nogrannare prover, dom var sjukt trevliga, snälla och förstående på bägge ställen.. I krokslätt fick jag undersökas närmare och jo där fanns den ju, jag hade ngt i buken trots allt.. en cysta på ca 4-5 cm : ( en gulkroppscysta. Igen, men denna gången orkar jag inte bli rädd, aningen frustrerad blir man ju. Men jag blev mest lättad av att det "bara" var det och inte äggledarinflamation som dom fasade på mödravårdcentralen/gyn.

Så jag är svullen, det blir man faktiskt av att ha en klump som är 4-5 cm inom sig, och när man har ätit lite för mkt på senaste ; ) men det är cystan, man måste få ut ngt positivt ur det dåliga.

Men jag är rädd, det måste jag erkänna.. att den sprängs/spricker/dödar mig av vätskan som kommer ut i buken, den gör så fruktansvärt ont, men läkare nr2 var nästan övertygad över att den skulle läcka litegranna åt gången.. : ) så den borde vara borta snart, om den inte växer mer dvs. Det kan den göra.


Jag har inte orkat berätta det för alla, det är ganska jobbigt att dra samma historia ggn på gång, så du som läser detta och blir orolig, don't be.. ingen fara med mig, just därför har jag inte pratat om det! Detta är egentligen inget farligt enligt läkaren, men det gör så fruktansvärt ont och är ganska obehagligt för mig, de flesta tjejer har sådana här cystor en gång om året.. men för mig är lite lite oftare och jag känner av det direkt, men det värsta är rädslan för att de ska spricka, yuck.

Now u know the story.


Puss!


Bädly!

2009-08-09 16:01:41
kategori: Allmänt   [0] kommentera

Tja!

Semestern
är nu slut, på riktigt..Värmen är borta, det är molnigt och regnar. Men det botar min jobb-ångest en bit på vägen kan jag lova, jag börjar jobba imorgon så jag önskar er andra inte ngt annat än piss väder ; ) iaf tills jag slutar jobba, efter det kan vi vina, grilla och bada tillsammans : )

Det blev ju ingen alá sista minuten resa för oss iår, dyrt dyrt dyrt. Vi lever ju fortfarande på Tunisien resan sen förra året så vi är inte alltför deppiga ändå.. Och som tur är har vi ngt annat att längta till ju, ÅRE! Vi drar antagligen iväg vecka 2 och blir borta en vecka på skidor, how nice. Jag har inte åkt skidor på säkert tre år och längtar så fruktansvärt! Att få komma bort, afterskia, bo i en mysig stuga, basta, bubbla i bubbelpoolen, ta en varmchoklad i mitt i backarna.. åh jag kan fortsätta i all evighet. Att bara få komma bort i en vecka.. värme som kyla är guld värt för mig, miljöombyte - I like!




Nu ska jag sätta ihop en klädhängare till sovrummet som jag shoppat idag! : ) Visar sen.


Lövelý!

2009-08-06 10:11:58
kategori: Allmänt   [1] kommentera

Det underbara vädret är här= bloggpaus.

Vi ses på playan : )


Kasst!

2009-08-04 21:36:57
kategori: Allmänt   [0] kommentera
I brist på updatering har jag haft för mig lite annat, har inte gått och dött ! . Vi har precis lagt färdigt golvet i köket , eller vi och vi.. jag har mest sovit, det är min nya hobby.

Jag kände mig kass häromdagen, trodde det var världens influensa som var på G, tog tre ipren en grogg och somnade på soffan, nu är jag frisk.. men känns ändå inte helt ok.. Igår hade jag sovit i 11 timmar var uppe två, satte mig för att läsa min bok : ) somnade och var deckad i ca 4 timmar, sen sov jag 12 timmar i natt och somnade på soffan förut i två timmar. Detta är inte likt mig,  ni som känner mig känner även till min energi.. Det finns inget som heter sova middag i min värld. Vitaminbrist kanske : (

Så nu sitter jag här med en kopp kaffé och hoppas på att hålla ögonen öppna ikväll : )


Bedroom!

2009-08-02 22:59:23
kategori: Allmänt   [1] kommentera
NÖJD!!



EGOOO!

2009-08-01 20:59:18
kategori: Allmänt   [0] kommentera
Jag saknar nog mitt korta hår litegranna ändå : )


Big lips!

2009-08-01 19:35:10
kategori: Allmänt   [0] kommentera
Nog för att jag alltid har drömt om lite större läppar, iaf överläppen som är tok för smal! Man har ju funderat ett par ggr på att spruta i ngt som bryts ner av kroppen själv efter ett par månader. Men jag fortsätter nog med mitt lipplumber skulle jag tro ; ) Det kan bli illa.



Hennes blogg hittar ni här.  Kissie



Shululuuu!

2009-08-01 19:24:36
kategori: Allmänt   [0] kommentera
Tja folket!

Jag gick som sagt upp före tuppen idag, inventerade på jobbet slutade redan klockan 10.00 , la mig på kudden igen och sov två timmar! Vi har grejat lite i trädgårn idag , är hundvakt så vi vill inte bara åka iväg, då är nog allt uppätet när vi kommer hem : ) Men det var nära till att vi tog med troja på en roadtrip till malmö's gator, vi hittade en kamera till ett väldigt bra pris, men men.. det dyker väl upp fler dagar! Vi har haft helt okej väder men mår inte riktigt ok , känns som jag börjar bli sjuk. Jag som har semester och allt, sista semesterveckan och den tänker jag bannemig njuta av.


Jag ska nog tillbringa min Lördag kväll på soffan med ett par ipren i mungipan ; )

Morgonstund har guld i mun!

2009-08-01 05:47:24
kategori: Allmänt   [0] kommentera
Eller inte, jag är iaf uppe före tuppen! =)


Godmorgon allihopa : )

Tillbaka till startsidan


bloglovin