Ego-vagina!

2009-01-30 14:24:54
kategori: Allmänt   [2] kommentera

Egoina 's blogg är ju den bästa, klockren, ärlig.. hon skriver helt enkelt det vi alla tänker! Känner igen min pojkvänn så väl i hennes, men hon kan verkligen få ner det i ord, agro! muhaha.

Husbyggen har varit här idag och rivit ner en och annan vägg, vilket utrymme vi fick =) Och nytt golv & nya tapeter skall vi få med. 


Jag måste faktiskt säga, jag saknar min man otroligt nu när vi jobbar olika.. Du är den personen som verkligen kan få mig att skratta som ingen annan kan, våran torra humor knäcker haha!

Jobb heeela helgen, skunk!

Det var allt från mig.


Uppe tidigare än tuppen!

2009-01-30 07:06:52
kategori: Allmänt   [0] kommentera
Kolla klockan! Jag kom ju hem från jobbet bara för ett par timmar sedan och jag vill sooova.
Det är några som skall komma hit och fixa lite i lägenheten om en stund, riva väggar osv.. eller bara titta, vad vet jag! Hopppas dom inte börjar riva väggar halv 8 på morgonen, då blir nog inte våra grannar glada. Så nu skall jag vara vaken en stund och försöka vara lite trevlig, sen åker pyjamas på igen och jag skall sooova tills jag ska jobba igen i eftermiddag! =) Ne, men ett par timmar behöver jag iaf.

Inte kul o läsa bloggar ens, verkar vara ngt fel på blogg.se så allt ser skumt ut!

Ganska bra tv program på tv vid den här tiden dock.

Tjingeling! Hoppas eran Fredag blir bäst.

Roomservice?

2009-01-29 13:09:32
kategori: Allmänt   [2] kommentera
Ja det ser ut som faen här hemma.. jag river tapeter för fullt, för nu skall vi börja tapetsera om!

Såhär ser mitt liv ut just nu, äta ibland, jobba massor, fixa hemma hela tiden och har inget socialt liv överhuvudtaget! Poor me. Men längtar sjukt mkt tills vi är färdiga, så det blir väl en inflyttningsfest sådär nästa år kanske? : )

Och idag skall jag jobba, och slita lite extra tänkte jag och vara superüber ambitiös!! Som ett träningspass ungefär?

Bye Bye then, have fun now.


Ni är kassa på att ge komentarer förrresten, bara så ni vet.

Silikontuttar!

2009-01-28 18:28:17
kategori: Allmänt   [0] kommentera
Jag siliconar badrummet för fullt och duschstången som jag vill få upp hoppar på mina nerver!

Tips ngn?

Gör nì för ngt?

Frukost & Kaffe

2009-01-28 10:43:31
kategori: Allmänt   [0] kommentera
Godmorgon folket!
Idag är jag leedig och skall ha en - försöka hinna med allt medans jag är ledig- dag! Igår kväll fick vi tillbaka vårat internet, finally.. glocalnet var tydligen inte så kasst ändå. Allt rullar på här hemma.. flytten känns fortfarande måste jag säga, vi är låångt ifrån färdiga! Vi har ju båda en stark vilja och vill ha det så fint som möjligt! Nu skall jag göra mig lite frukost och kaffe, sen är det bara att sätta igång!


Bye.

Du är andrahands sortering för mig!

2009-01-25 11:56:54
kategori: Allmänt   [0] kommentera
.. Jupp, igår var vi på second hand =) trevligt att trängas med massvis pensionärer, men det blev tyvärr inga kap för våran del.. men kul hade vi ! =) Och igår fick jag äran att  träffa lilla inteligenta Clara!! Och den lyckan ska jag leva på ett tag framöver, sööööötnos!


Jag har haft ledig helg, och snart är den slut! Har jag njutit tillräckligt? Tv och diskmaskin har vi köpt iaf.

Idag skall jag kalasa, lill - Lova fyller ju år! Grattis!

Det luktar fisk!

2009-01-22 17:24:13
kategori: Allmänt   [2] kommentera

Det första jag gjorde när jag kom hem från jobbet var att kolla om min mans kära fiskbullar låg kvar i kylen, det luktade nämligen herrans massa fisk här hemma , dom var väck! Har han ätit fiskbullar eller varit otrogen tro (??)muhaha.

Jag luktar usch och drömmer mig bort till helgen.. ledig ledig leedig! Imorgon kommer lönen, jag jobbar och vi kommer ha sjukt mycket att göra, det är nog inte bara jag som längtar till lön, utan varenda kotte i denna by med.. Så dom lär köpa snabbmat! = (

Idag har jag det bra, MF! (mansfritt) så nu skall jag fisa, äta massa chips kakor osv, ta ett glas vin, dricka upp hans redbull, ta ett långt bad, färga ögonbrynen och kanske slå på hans nya digitala trumsett och kanske till och med spela en truddelutt på hans GH! Tänk om han visste, muhaha.

Men först och främst skall vi få bort fisklukten!


Sexobjekt!

2009-01-21 22:37:58
kategori: Allmänt   [0] kommentera
Jag borde sova, borde inte sitta här och äta chips med min favorit Del. Vi har varit ute och luffat och pratat massa strunt, och varit alldeles notalgiska. Vi har ju känt varandra ett antal år, sen vi var 5... do the math! Men nu kommer snart min man hem, och då skall jag låtsas sova! Skall ju jobba om 6 timmar igen, och så rullar det på.

: (


Fått ny mobil, kul! Ont i tanden, inte kul.

Hänt ngt hos er?

Alla borde blogga!

2009-01-20 12:51:40
kategori: Allmänt   [0] kommentera

Det finns ju många mammor som bloggar, lägger upp bilder på sina barn, hem, man osv.. Tänk om våra föräldrar hade bloggat när vi var små och fortfarande bloggade? Då kunde man gått tillbaka i deras arkiv och läsa om ens vardag när man var liten och kollat på bilder, det hade varit ngt det! Så har du en blogg, radera den aldrig.. dina barn kanske vill läsa den när dom blir äldre!

Tänk på det!


Release me!

2009-01-20 10:18:30
kategori: Allmänt   [0] kommentera
..Release my body! Gillar den låten starkt, Release me - Agnes. Och visst är det älskade Parwin som är den sexiga tjejen som ålar sig i början! Hottie Hottie. Just det, Yves larock på ParkLande på Fredag! Är riktigt sugen på att gå, dra med min man med! Men jag anar att det kommer komma mkt folk och blir nog att man får stå i kö, pallar man det?

Igår bakade jag ischoklad och choklad/mandelmuffins, sedan rymde jag hemifrån och kidnappade min brorsson, vi drog till simbadet och simmade, 5 längder 25m simmade jag! (stolt) Sedan kunde jag inte andas (dålig kondis) Casper var hur grym som helst på att simma utan sina puffar. Det var jätte längesedan vi umgicks bara vi två, vi behövde det! Lite quality time faster och baster!

Idag är jag hundvakt åt troja den söta, vi har precis varit ute på en lång promenad och jag börjar funderar på om vi skulle passa som hundägare, Vlatko verkar också tycka om att ha henne här , leka och gå promenader med henne.  Men har vi tid för en hund egentligen? Nope. Hon är så himla söt, för när det bara är vi två här hemma så skäller hon åt alla som går förbi och åt alla fåglar som parkerar sitt arsle på våran altan, som om att hon vill skydda mig. Sötnöt!

D
enna dag är ganska planlös! Fixa hemma, posta brev, köpa ngt på hm? hämta mobil?En fika hos pappa? En promenad i fontin. Ja, det blir som det blir, hoppas dagen räcker till.

Min visdomstand håller på växa ut, ser ut som jag äter på en tennisboll! =(

Vad gör ni idag? Minna du har klippt lugg såg jag (!) Passar dig görbra.
Vilka ska till ParkLane på Fredag?

Jag har köpt en schimpans!

2009-01-19 15:04:46
kategori: Allmänt   [1] kommentera

Måndag igen! Veckorna går fort numera. Helgen har varit hel soft, har jobbat 06.30 - 16.00 passen men ändå hunnit njuta liiitegranna av att det varit helg. Var ute och käka middag i Lördags med flickorna, Dellis fyllde år. Vi var på den afrikanska/caribiska resturangen simba, var visst en gammal kompis till oss som köpt resturangen.. där ser man, trevlig trevligt! Så det blev ett par gratis shots och en födelsedags drink till Delcha =) En exotisk en. Och igår åt jag god mat och chillade, en hel soft helg helt enkelt!

Glömde tyvärr kameran hemma! Men alla andra tog miljontals med bilder, var e dom tro?

Nu skall jag göra ischoklad.

Kiss Kiss.

Lisa, Miss u!


Tutte?

2009-01-16 14:37:00
kategori: Allmänt   [0] kommentera
..Vad är det jag hör/läser! Jag kanske är efter, men har som sagt inte haft internet på ett bra tag! Läser om livliga diskussioner om tanten som ammat sitt barn tills han blev tolv! YUCK! Kan inte annat än att få kväljningar och rysningar så pälser står upp! Det måste ju vara incest om ngt.

Det har varit mkt jobb, plockande här hemma och turer till ikea på senaste. Känns som vi aldrig kommer iordning. Men nu har jag iaf vant mig vid att bo i radhus, helmysigt ju! Kom och hälsa på vettja.

Har massa energi idag, och tänker inte slösa den på att sitta här tyvärr, man kan göra annat =)

Miss D fyller gammal imorgon och det skall firas. Hörde jag skål!

Puss musprutt!

Hallå i stugan!

2009-01-10 20:19:37
kategori: Allmänt   [1] kommentera

Tisdagsklubben på trädgårn i somras =)
Jag, Evalina, Charlotta, Nathalie & Andrea! Skön kväll som man tyvärr inte minns så mkt av, muhaha.







Det är Lördags kväll och jag sitter hemma hos bror (med internet) och dricker starkvins glögg, med vanilj smak! Fick en flaska av Lisa i julklapp, tack sötnos! Den är perfekt att ha sånna här kvällar, blir ju helt varm i kroppen. Idag har jag fått gjort en hel del, dock inte allt jag ville men men, det kommer en dag imorgon med.. Min klädkammare är snart klar och inredd! =) Stolt. Imorgon skall vi städa våran gamla lägenhet HELA DAGEN! Och på måndag lämnar vi nycklarna, lite deppigt måste jag säga eftersom det är där jag bott senaste året! Där vi haft massa kärleksfulla stunder i vårat förhållande =) Men nu börjar vi det nya, från början.. ett radhus som bara är vååååran och det är där vi skall leva lyckliga alla våra dagar!

Skönt är det att allt julfirande/nyårsfirande är över! Ngn mer som tycker detta. Nu kan man fokusera på annat.

Vad gör ni ikväll? Är minna danssugen kanske? Och Charlotta ute och svänger på sina lurviga? Tell me.


Ha en bra Lördags kväll! =)


Nu har jag allt slösat eran tid va, hihi.

Löspenis!

2009-01-08 19:56:47
kategori: Allmänt   [0] kommentera
..Hej bloggvärld!

Allt är bra! Jag lever, tro det eller ej. Vi har flyttat och bor numera i "Svennebanan-land" som kära Linda kallar det. Jag trivs som firren i vattnet men vi har det väldigt stökigt just nu, bor i en låda om man säger så. Vi bor i ett jättefint rött radhus med uteplats på framsida och baksida. Vill ni se kort?

Idag när jag vaknade var det snööö! =) jag blev glaaaed glaaed!

Nu är jag seg som en råtta, hungrig som en häst! Mata mig.

Jag har ingen tv, inget internet, ingen hemtelefon! Men har umgåtts mkt med mina fina vänner. Bra där? Kanske skall lägga ner allt materialistisk och bli social istället! Värt o tänka på.


Hörde att vi skulle få fin besök i helgen? Kan det stämma : )

Ha det bra nu, vi hörs när vi hörs!



Nytt år, ny dag & ny torsdag!

2009-01-01 11:30:53
kategori: Allmänt   [1] kommentera
..För första ggn någonsin har jag ett nyårslöfte! Träna, motionera mer och äta rätt. Det borde väl inte bli så svårt? Vi får väl se, vi får väl se. Imorgon är den stora dagen på riktigt nu då, imorgon flyttar vi. Med andra ord var det vår sista natt här, buhu. Extra romantiskt när man sover på en madrass på golvet, känns som man är på handbolls cup lr ngt : )

Nyårsafton gick galant! Fyllan slog inte till föräns hemma i sängen (läs. madrass) när allting snurrade, muhaha. Men idag är jag fit for fight när halva Sverige ligger och sover och vaknar med världens baksmälla. Screw u!

Jättefint väder idag så det får nog bli en promenad eller två, en liten tripp till stora staden kanske och kanske bara kanske för min mans skull en tripp till media markt! : )

Vad har ni för nyårslöften?




Kollade på Björn Gustavssons film häromdagen! Man skrattade så att tårana spruta. Denna söta varelse gick faktiskt i min paralell klass ( skryt skryt ) här i denna lilla fjutt-stad. Men han är sjukt rolig.





Och denna sångfågel Alexander är också från denna stad.
































Sen har vi ju tutt-fia som alla känner till! Men yuck nej, henne skriver vi inte om!



Jag har mega ont under foten.

Tillbaka till startsidan


bloglovin