Ulla-red!

2008-11-28 08:51:45
kategori: Allmänt   [139] kommentera
...Nu bär det av till Ullared!




Tjingeling!

Brandy!

2008-11-27 21:39:05
kategori: Allmänt   [0] kommentera
Du har fångat mitt hjärta med din nya låt. Right here älskar den.



Dejt avklarad!

2008-11-27 21:21:10
kategori: Allmänt   [1] kommentera
... Dejt avklarad! Nästa gång vi skall fika i stan tjejer, så tar vi en senare tid, okaay! Det tog nämligen två timmar för mig att komma till stan idag, med bil dessutom! Och för de andra tog det en timma att åka från götaplatsen till hedens parkering, ja ni som känner till göteborg förstår, det är ju gångavstånd på 5 minuter för fasen!

Det blev hur trevligt som helst, alla de fina flickorna från skolan! Det blev en heeel del skvaller och alla satt och prata i munnen på varandra, ett par ggr skrattade man nästan så man lipa! Slutade med att vi fick köra med nummerlappar! Muhaha. Vi har många minnen ihop, verkligen! Jag och den dära lotta har verkligen varit med om mycket tillsammans, det känns. Hon vet som ingen annan! Hon förstår som ingen annan. Hon vet vem jag tänker på när jag hör en speciell låt. Vilket år och vilken dag och vad vi gjorde. Ja, u get the point. Hon känner mig!



En galen natt från i somras, jag och den dära Lotta.


Trevligt idag, tack norska Emma, Tutt-Tilda, Betty, Andrea & Charlotta.

Jag skall på dejt..

2008-11-27 14:51:17
kategori: Allmänt   [0] kommentera

...Jovars! Skall på dejt med Charlotta, Andrea & Matilda idag! =) Vi har haft vårat roliga, det kan vi skriva en bok om en annan dag! Nu friskförklarar jag mig och drar in till stan.

Tjingeling!

Psst! Kanske mobilbloggar en del ikväll, spammar till och med!




Jag avskyr provrum

2008-11-27 14:28:01
kategori: Allmänt   [0] kommentera
...Någon mer som gör det? När jag shoppar så är det verkligen inte ofta jag provar kläderna i provrummen! Tur är väl det för mitt sällskap, men usch. Speciellt på vinter när det tar evigheter att klä av och på sig. När man hinner bli helt genomsvett och varm medans man provar, sminket förstört,och frisyren borta. När man kommer på hur man verkligen ser ut från alla vinklar och man inte vill köpa ngt överhuvudtaget. Tacka vet jag ångerrätten! Prova hemma istället i sin egen belysning! ; ) Vilka i-landsproblem. Stackars mig!


Idag är jag förövrigt på bättringsvägen, näsan rinner fortfarande och är helt röd och torr runt om! Meeen, febern har hållt sig borta idag och humöret är bättre! Ngn mer som åkt på förskylningen?

Köpt, lack-leggings idag! Och nu vet jag iaf vad jag skall ha på mig på personalfesten på söndag! Min röda näsa, såklart ;)

Kiss!

Julklapps tips!

2008-11-26 16:52:07
kategori: Allmänt   [1] kommentera

Åh dessa söta benvärmare är jag helt såld på! Kollat på dem ett tag.

Endast 149:- från Friis o co.


Kanske köpa till syrran, flickvännen? Perfekta till ett par boots : )


Stor bild

Här hittar du dem!




fint fint

2008-11-26 02:21:18
kategori: Allmänt   [1] kommentera

MMS

fint fint


Lyckligast!

2008-11-26 02:21:16
kategori: Allmänt   [0] kommentera

MMS

Lyckligast!


afro

2008-11-26 02:21:14
kategori: Allmänt   [0] kommentera

MMS

Urtjusigt afro? Såhär ser jag ut när jag packar. Ni ser lådorna. För några dagar sedan.


2008!

2008-11-25 22:54:33
kategori: Allmänt   [1] kommentera

2008 börjar närma sig sitt slut! Kan vara kul och göra en lista och se vad man hunnit göra detta år!

Det här året har varit najs najs!

- Firade nyår 2008 med hjärtat och min familj.
- Sov här en natt och kom aldrig hem igen =) blev kär på riktigt.
- Fixade äntligen körkortet! yeaaay.
- Fick min första bil av brollan, en hundayi accent 97. Min gamla pärla.
-Clara föddes! Bölle & Lindas flicka.
- Badade massor i maj.
- Vi förlovade oss (!!)
- Åkt till Lysekil över dagen, en dag värd att minnas.
- Jobbade 10 helger på raken, juni-juli. Inte kul!
- Fick cystor som sprack. Inte kul!
- Vlatko och jag drog till Tunisien (Sousse) en vecka, underbart.
- Köpte min Audi, sålde hundayi.
- Började gå på skift med Lisis, kul!
- Vi fick lägenheten =)


Ja, för det mesta har allt varit bra! Säkert massor jag glömt!
Gör en sån lista du med, kul att läsa!Posta den gärna som kommentar.






Bara värre och värre!

2008-11-24 15:58:07
kategori: Allmänt   [0] kommentera
..Nu skall jag fanimej bädda ner mig i sängen och stanna där! Fryser ihjäl snart och har feber. Vill egentligen inte, finns så mkt jag behöver göra. Ångesten växer innifrån! =(


Godnatt lr ngt.
PUSS!

Dålig humor kanske?

2008-11-24 14:03:49
kategori: Allmänt   [1] kommentera

JAG HAR INTE TID (!!!)

2008-11-24 13:47:02
kategori: Allmänt   [1] kommentera
..Fan i helvete (!!!) Jag har blivit sjuk, har åkt på världens förskylning : ( Igår när vi höll på greja här hemma, packa och flytta lådor till källarn så hade jag två långkallingar och ett par byxor på mig, samt mössa! Ja, mössa hemma.. Så j'vla kallt är det här! Och då fattade jag nog inte riktigt att jag höll på bli sjuk utan trodde bara det var galet kallt här hemma!

Så inatt började jag känna av hur halsen börja göra ont, och imorse vaknade jag upp dreglandes med massor med snor och med en hals så uppsvullen att det inte gick att svälja! Jag trodde jag skulle dö, som jag sa till min chef när jag ringde. Mooongo, tänkte han!

Och (!!!) Detta är brors fel. Jag har inte varit förskyld på snart ett år! Detta är DITT fel! Så panodil och en kebabtallrik när du slutar tack, för jag är helt ensaaam och övergiven utan medicin!


Druckit 5 koppar med thé nu! Kissar som en idiot!


Sa jag att det är visning av lägenheten på onsdag? JAG HAR INTE TID ! Jag kan ju inte ligga där och snörvla, då kanske folk tror att jag ingår i lägenheten.













Barnvagnar och pensionärer!

2008-11-22 15:38:10
kategori: Allmänt   [2] kommentera
...Ja det var två veckor sedan man hade en ledig lördag så man borde väl passa på att njuta riktigt ordentligt. Men nu går solen ner och det känns som dagen går mot sitt slut, vad har man hunnit göra? Inte ett skit. Var ute en sväng och åkte förut och märkte hur otroligt mkt folk det är på stan en sån här fin dag, massor med föräldrar som fått barnbidrag att fika för och pensionärer som är ute och svänger i affärer! Pensionärer och barnvagnar, det kan inte bli värre! Förlåt Linda. Haha! Du avskydde barnvagnar innan lilla Clara fanns, det vet jag! Pensionärer är väl söta, men inte i kassan. Och vi råkar alltid hamna bakom dom i kön. Då dom står och kollar sitt kvitto i en kvart och vägrar släppa fram andra, eller när dom skall ha sin krona tillbaka som kassörskan missat? Ja, u name it! Akta er för i butikerna runt den 19:e i månaden, då är dom ute och svänger, inklusiv min pappa som vanligtvis tar upp massa tid han med, men att skälla på personal och klaga! Tur att han har Ewa alltså, som har gjort han lite lugnare.

Idag är jag sugen att göra massor med saker som kostar pengar, typ gå ut och äta en god middag! Eller ut med tjejerna från jobbet, eller på hemma fest med minna? Jul på Liseberg med älsklingen? Åka ngnstans? Tyvärr kan jag inte göra ngt av detta, har inte ett öre. Inte ens till bensin för att bara åka till stan och promenera eller vad som helst. Får bli hemmakväll idag igen.. suck!

Oj, långt detta blev. Orkade ni läsa?

Skall käka lasange nu!
Ha en bra lördag kväll!

Äntligen lite snö!

2008-11-20 23:08:58
kategori: Allmänt   [0] kommentera
...Inte mycket, men litegranna har det iaf kommit! Hoppas på att det vräker ner med snö inatt så det lyser vitt på backen imorgon. Det blir så mkt ljusare ute då, även när solen gått ner. Me like.

Jag har fått gjort en del idag ändå, shoppat lite, handlat lite käk, lagat tacos = ) hittat vita kuddar som var mitt uppdrag och så har jag färgat håret, bra där! Behövdes verkligen. Imorgon blir det äntligen jobb, har saknat det som fan måste jag erkänna dessa dagar jag varit ledig, klarar inte av att vara långledig! Man har för mkt fritid och tänka över sitt liv helt enkelt, man hinner bli deprimerad hundra ggr om. Och så har jag självklart saknat min Lisa.

Dax för sänglådan! Godnatt.




Hoppas det är vitt imorgon när jag vaknar!

5 veckor!

2008-11-20 12:28:24
kategori: Allmänt   [0] kommentera
...Kvar tills vi flyttar! yeaaay!

Helt otroligt att man har ett par minuter över till att sitta här, denna vecka har varit otroligt hektisk och det är nästan så vi båda fått magsår, det var iaf inte långt ifrån. Nu kan vi vara lugna tills lördag morgon för då får vi börja om igen, packa, fixa.. köra iväg grejer, bära lådor med mera. För nästa vecka skall lägenheten visas första ggn.


FÄRDIGT!

[ X ] Målat klart vägg + hatthylla
[ X ] Lagt golv i hallen
[ X ] Besiktat min gamla lägenhet
[ X ] Städat som idioter inför mäklar besök
[ X ] Läkar besök! Gick hur bra som helst!
[ X ] Promenad i fontin

SKALL GÖRAS, IDAG!

[   ] Hitta vita kuddar samt vitt överkast inför visning
[   ] Färga mitt hår, måste!
[   ] Packa =(


Skall försöka softa lite idag med! Jag behöver det, och V behöver det verkligen.

Godmorgon förresten! : )

Nu är det officiellt!

2008-11-19 10:59:18
kategori: Allmänt   [2] kommentera
...Jag skall få två brorsbarn till (!!!) så nu när alla vet, och pappa vet då tror jag att man vågar skriva det här, för det är ngt som jag tänker på ganska mkt och längtar efter som in i.. så, en det blir en plutt i maj och en plutt i juni som det är beräknat! gosh, längtar. Det var ju sjukt längesedan mina brorsbarn var bäbisar, nu är dom stora och ger faster fingret ;) haha, iaf casper plutten!

Vi har verkligen kämpat med lägenheten som djur dom senaste dagarna, det fick bli att vi slänge ut klick-golvet vi skulle ha, vi åkte iväg och köpte en svart snygg rutig plastmatta istället. Som var både enklare och snyggare! Vi har lagt lister, målat väggar, slängt skit, städat och packat! Nu är vi redo för mäklaren!

Nu skall jag kika lite på mitt löshår jag fått hem, sen finslipa lite på städningen!

Jag vill ha snö!

Ett år med älsklingen snaaaart, vad ska vi hitta på då egentligen.. några tips?





Slappfis!

2008-11-17 12:05:08
kategori: Allmänt   [3] kommentera
..Det är jag det! Vaknade för en timma sedan, och sen dess har jag suttit här med världens huvudvärk, antagligen för att jag sovit för länge =/ ..Vaknade dessutom i panik, läskigt! Visste inte vart jag var, vilken dag det var, när jag skulle jobba och vart fan hade V tagit vägen? Det tog ett par sekunder innan jag kopplade, jag är ledig, det är måndag, skall inte jobba förän imorgon igen och V jobbar! Haha.

För mkt tjöt om att lägga golv och måla, jag vet! Men det tar sin tid, idag skall jag måla klart i hallen samt försöka hinna med en fika hos pappa.

Men nu skall jag äta frukost för att sen rulla in  duschen, tjingeling.


Jimena, snöar det i estockoholmo?







Egentligen ingenting..

2008-11-16 14:07:48
kategori: Allmänt   [1] kommentera
...Att skriva! Men gör ett försök ändå. Kom precis hem, vi har varit ute och handlat lite målarfärg och lim och sådär, så imorgon på min lediga dag skall jag måla om en vägg i hallen samt klädkammaren till  en café färg, enkelt och bra. Och nu skall jag försöka få gjort så mkt som möjligt här hemma innan det bär iväg till jobbet om en timma. Sista dagen idag dock : ) weeey! Ledig, mån, tis och onsd. Då skall  jag på läkarbesök och lite annat trist.


Här lyser solen och vi har suttit ute och druckit kaffe latte! yummy.
Vad har ni för er en dag som denna? : )











Dagen fredag!

2008-11-14 11:02:40
kategori: Allmänt   [4] kommentera

Äntligen Fredag igen! Den skall firas med massa fjorton åringar som druckit sig fulla på lättöl, som sluddrar och är allmänt jobbiga, och raggarna skall i drive-in skall vi inte nämna. Alla som skall skrika o ha sig. Gud vad jag längtar, suck (!) Ja ni förstår jag skall jobba ikväll, samt hela helgen.. tur att jag har världens bästa arbetskamrater bara, annars hade man inte klarat en dag på dårhuset ; ) Jag behöver pengarna och har egentligen inget annat för mig heller, så skall inte klaga. 

Jag längtar efter min klänning jag beställt, förtjänar en liten present från mig själv sådana här gråa dagar.

Dagen Fredag!
Humör:
Toppen! Känns som en bra dag idag! Finns få av sånna ;)
Planer: Lägga klart laminat golv, sedan jobba 15.30 - 00.30.
Gör: Väntar på att älskling skall komma hem, så vi kan lägga klart golv.
Önskar: Hm, att jag hade massor med pengar, och att Clara hade en mobil så jag kunde ringt och sagt grattis i efterskott! : ) puss på dig.



Ha en bra dag allihopa!





Denna bild är till Lotta & Berra! Kommer ni ihåg haha. MUGGTELEFON! Klockrent.


nilas

2008-11-12 20:09:13
kategori: Allmänt   [0] kommentera

MMS

. Naken nilas spelar dator! Hihi


Sickness.

2008-11-12 14:46:48
kategori: Allmänt   [1] kommentera
Är nere, otroligt nere.. ena stunden är jag glad, taggad och vill göra massor med saker. Men sekunden efter kommer jag på hur fel allt känns och blir ledsen, svårt o förklara. Men mina ögon vattnar mina kinder när jag tänker på det. Tänk om ngt är fel på mig?

Borde vara glad, har varit det idag faktiskt, hittils.. nu är jag bara ensam. Har hämtat lite golv som vi skall lägga i hallen här hemma, laminat golv.. hur fint som helst. Kollat lite på tapeter till köket och köpt en toasits i ek : ) allt för att göra om lite här innan vi flyttar, tror det kan höja värdet litegranna. Så just nu borde jag flytta ut alla saker från hallen till vardagsrummet så vi kan sätta igång och lägga golv imorgon. Och städa, peppa mig ngn! Min energi är slut, den rann bokstavligen ur mig.

Vädret suger och allt är allmänt deppigt, och nu går solen strax ner, woho.
Jävla sverige.

Det som hade gjort mig glad nu, ett besök av lotta, ett ikea besök, brorsbarn, ett fint hem som städa sig själv, och att få slippa ha en va-jay-jay som ilar.

Have a nice one.

REA!

2008-11-11 20:21:40
kategori: Allmänt   [0] kommentera
Min sambos sätt att tänka har smittat av sig, en klänning som jag länge trånat efter på Stylebystars kostade nu bara 199:- Och jag var tvungen o klicka hem den, bra och ha? Min sambo tycker nämligen att allt som är billigt är ett kap och man kan ngngång behöva det = ) Så nu kör jag på samma stil. Den var billig och jag kommer definitivt behöva den ngn gång.

; ) Inget samvete här inte.



Synd att man är kobent och inte alls har lika heta ben bara! : (



SPA!

2008-11-11 19:29:26
kategori: Allmänt   [0] kommentera

Åh, drömmer mig bort. Hade velat åka iväg på spa en helg! Födas på nytt?





Det jag gillar med hösten: Varma bad,promenader, doftljus, massa med film och kärlek.
Det jag hatar med hösten: När jag slutat jobba har solen gått ner, att bo i världens kallaste lägenhet, att inte ha råd att fly landet, och jag är mkt tröttare.

Så skicka iväg mig på spa så slutar jag kanske gnälla, hihi!




Snart firar vi ett år tillsammans baby.. c,") hihi.


Nu har jag flyttat! Min fina f

2008-11-11 18:19:12
kategori: Allmänt   [0] kommentera

MMS

Nu har jag flyttat! Min fina fina lägenhet. Städad och klar för utflytt.


ruskigt!

2008-11-09 11:19:44
kategori: Allmänt   [0] kommentera
usch, är så snurrig. yr och nästan svimfärdig. När jag tittar ner och upp igen så flimmrar det framför ögonen, böjer jag mig ner och reser mig så tappar jag balansen. Varit så hela morgonen. För lite vitaminer? Järnbrist? Snälla berätta.
Känns jätte äckligt.

Nu skall jag försöka göra heeeeeeelt heeelt klart i gamla lägenheten, o allt detta utan o svimma :D

Ha en trevlig dag.

Godmorgon!

2008-11-07 06:15:04
kategori: Allmänt   [0] kommentera
Godmorgon(!!!)






Kolla klockan.

Suck, dax o jobba. Puss.




Knappen & Hakim

2008-11-06 19:47:05
kategori: Allmänt   [0] kommentera

Miss D med Knappen & Hakim! Bild från nivå förra veckan!


min man på ikea

2008-11-06 16:37:37
kategori: Allmänt   [0] kommentera

MMS

Haha min man gillar numera att åka till ikea. Tv spel är kul.


bild

2008-11-06 08:44:04
kategori: Allmänt   [1] kommentera

MMS

Lisa och fredrik penetrerar


Fina flickor på Nivå!

2008-11-05 20:28:25
kategori: Allmänt   [1] kommentera

Fina flickor på nivå, tv2! åh åh åh. Jag i mitten. Miss D var fotograf!




bror

2008-11-05 02:48:26
kategori: Allmänt   [1] kommentera

MMS

Haha min fula bror tycker det är kallt att gå ut med hundarna, därav kvinnlig utstyrsel.


ful som få

2008-11-05 02:48:16
kategori: Allmänt   [0] kommentera

MMS

Haha min bror fryser när han är ute med hundar.


lisa.

2008-11-05 02:46:04
kategori: Allmänt   [1] kommentera

MMS

Lisa på jobbet.


you rock my world..

2008-11-04 11:07:29
kategori: Allmänt   [1] kommentera
Tjenixen!

Jag vaknade förskyld idag (!!!) helvete.. Jag som har klarat mig så bra i år, alla var ju dödssjuka på jobbet för några månader sedan. Men jag klarade mig.. Men idag vaknar jag med svullen och ond hals och snorig näsa och har nog nyst 10 ggr på en timma. Så nu sitter jag här fullproppad med vitaminer och dricker thé , hoppas hoppas det är en " bara-en-dag-förkylning" Det klarar jag. Allt i livet rullar på, det är mycket som kommer att hända nästa år =) som gör mig väldigt glad, för tidigt att säga än dock. Alla vet ju inte. Men hel hel mysigt är det iaf. Nu är det snart jul, och jag och V har bestämt oss för att det inte blir några julklappar i år för våran del, vi har mycket att lägga upp på dubbla hyror tex och mycket vi vill göra  med nya lägenheten, så vi får spara varenda öre antagligen. Lägger nog hellre dom pengarna på en mysig julafton istället med go mat och trevligt sällskap! Vill ju egentligen fira jul i denna nya lägenheten med julgran o alltihopa, men vi flyttar ju 1:a Januari, så det får bli nästa år.. suck! Är verkligen taggad till att flytta dit nu, skall bli asaaakul som Nilas skulle sagt.

Jobbet går bra, lite tuffa tider nu bara.. lite irriterande när folk inte gör vad dom ska och inte tar eget ansvar. Om alla bara hade gjort det och slappade mindre så hade vi nått bättre resultat. Men finns många som kämpar, och många som förstör tyvärr. Mer kunskap behövs, i belive. Går ju på Lisas skift nu, vilket går utmärkt.. känns skönt att kunnas hjälpas åt för försöka göra saker lite bättre. Du är bäst Lisa! Vet att allt känns skit ibland och att man bara vill ge upp, men vi tjatar ihop! Puss på dig.

Näe, nu skall jag sluta vara förskyld och kanske byta till vinterdäck, det är dax! Tvätta bilen med? På tal om min pärla, min kärlek, mitt allt.. min audi. Ngn idiot har kört in i sidan så jag har världens repa i lacken (gråter) . Parkeringsolycka antagligen, men förfan skriv en lapp eller vad som helst. Respektlöst!

Näe, ha en bra dag u guys!


Tjingeling.



Saknar dig lotta - jon- per!

Tillbaka till startsidan


bloglovin